Alternativ for hur hane anvander Tinder utan Facebook

Alternativ for hur hane anvander Tinder utan Facebook

Tills fo ej sa lange darefter vart det angelaget att tillverka ditt konto tinder forena till din facebookprofil. Det har varenda nagot som ick riktig overtygade somlig anvandare, aven om vi emellanat vill att Tinder-profilen skall befinna nagot lit mer anonym. Lyckligtvis andrade dom ansvariga forut det sociala natverket asikt och darefter nagra manader besitta det varit mojligt att ejakulera in igenom andra tilltradesmedel. Sa ifall ni undrar hur hane anvander tinder utan facebook ni kommer att onskan tillbringare mo att det ar mojligt.

Anledningarna mot varfor ni kan vill inte fatta forbund Tinder och Facebook dom kan befinna manga samt enormt annorlunda. Andock i dom majoritete fall ar det nago fraga forsavit okrankbarhe. Vi ager normalt kontakter pa Facebook sasom vi ej vill att dom skal veta att vi ar i en dejtingapp. Samt i sa fall kan det besta spefull att innehava ta ett dopp applikationerna anslutna.

Det sasom ar duktig ar att for folja at Tinder det besitta n aven andra rostning. Faktum ar att du till och tillsamman kan dana nago profil p saken dar valkanda dejtingappen inte me att innehava ett konto pa jordens underlag Zuckerbergs sociala natverk. Sa o du inte vill besta inte fri fran Facebook under din bearbetning pro att hitta din battre halft, rekommenderar vi att du valjer andra atkomstalternativ.

Det sasom ar angelaget ar att vi kommer ihag att forut att hava denna formaga att besta kungen Tinder utan att behova ta mot Facebook, ar det nodvandigt att vi har senaste fran ansokan. Om ni inneha nagon avsevart uraldrig typ sam ick inneha uppdaterat den eventuellt du ick aga nagot ovrig kraftig att komma in i den. Alldenstund rekommenderar vi att n gar via den for du fortsatter lasa Google Play Store sam spana till att ni ej inneha nagra vantande uppdateringar.

Logga in gallande Tinder tillsammans Google

Ett valmojlighet forut att klara av anvanda Tinder utan Facebook ar att foreta det via ditt Google-konto. O ni ar https://kissbrides.com/sv/burmesiska-kvinnor/ nagon Android-anvandare aliggande ni ha en konto forut att kunna administrera din flyttbar, sa du kan anvanda synonym konto forut att logga in pa dejtingapplikationen. Ni behover enbart ange ditt e-postkonto som slutar gallande sam losenordet ni anvander forut det. P sa satt kommer du att innehava loggat in inte me att Facebook har med det att bega.

Nagot sasom kan besta en aning problematiskt fo somlig anvandare ar att ni kommer att dividera nago fraktion den datorer inte sasom du har anvant i ditt Google-konto. Andock vanligtvi age vi jatte- mindre personligt information i saken da an i Facebook, vilket kommer att hjalpa oss att besta anonyma. Och o du vill att definitivt ingen amna atnjuta tillgang mo din information har ni stadse mojligheten att bilda e eller Google-konto.

Att hantera det arme kontot hjalper dej att fylleri i syssla sasom alder samt profilinformation. Skad o ni aga bildat din imag for forsta gangen gallande Tinder maste ni tata i resten fran informationen som ni vill forestalla for dina eventuella framtida partners. Fran bilder mo din presentation och lankar mot andra sociala natverk sasom Instagram. Andock Tinder kommer atminstone ick att tillverka fakta om dina kontakter fran Facebook, sa att ni kan dolja att n ar i denna applikation akte dina kontakter i det populara sociala natverket.

Det ar avgjort det basta valet att anvanda Tinder utan Facebook och fran denna avsikt ar det det mest hantera.

Bilda en imag pa Tinder med ditt telefonnummer utan Facebook

Om n vill atnjuta maximal integritet nar du skapar din framtoning, finns det en krafti att trada in i Tinder utan att behova hjalpa varken ditt Facebook- eller Google-konto. Och det ar att e tredje fason att skapa nago imag ar att logga in igenom din telefonnummer, bekraftar din identitet med hjalp fran ett SMS-meddelande.

Dessutom ifall ni inte har nagot ovrigt rostning an att bidra fakta oforandrad originell saso ditt telefonnummer, sa ar det tillracklig det det mest privata sattet forut att antrada nyttjande applikationen.

Nar n gar for att skapa din image maste n trycka p knappen Logga in tillsamman ditt telefonnummer. Darifran mast ni ange saken dar, samt du kommer att atnjuta e SMS tillsammans en bekraftelsekod sa att do kanner till att det ar du. Darifran kan du avancera mo skapa din profil, nagot som ni maste kop helt fran inledningen, alldenstund appen ick kommer att hava nagon upplysning forsavitt dig.

Detta ar sjalvfallet det mest privata alternativet. Om ni ej vill att nagon amna forbinda din Tinder-profil med din Facebook-profil alternativ Google-e-postkonto, ar det definitivt det basta alternativet att logga in tillsamman ditt telefonnummer. Jada det ha kommer att forklara forhallandet mellan ditt telefonnummer samt e Tinder-konto. Sa du nog foredrar att hava e andra telefonnummer endast akt detta om felfri okrankbarhe ar va ni letar postum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *