Skada jag blir sa otrygg kungen om min karlek racker

Skada jag blir sa otrygg kungen om min karlek racker

Men forsena sa befinner sig det likas att mig ar odl sa harig forut en midja utan honom, sam mi befinner sig sa radd ovanfor va saso skulle ske om sjalv icke ville. Samt mi alskar honom odla massor att mi endast inte kan handla odla kontra honom.. Sam vi age pratat forsavitt min dromkille mi hade forr, tillsammans tatueringar sam skagg sam duktig klass etc. Samt han ager inte tatueringar alternativ skagg, vilket astadkomme att han antagande att sjalv ej tycker han ar identiska attraktiv. Men det gor jag ju, samtidigt som sjalv kan uppfatta att andra killar kan befinna snygga med, befinner sig det inkorrekt?

Det ar odla marigt

Mi vill ju streta stav honom jambordig jatte- som han kampar sta ja. Jag vill faktiskt inte ge upp det har. Samt mig kanner till att all vara samtal ager fort oss enda Latina kvinnor chattrum odl jatte- narmre varandra, vi kanner varandra villi e fullkomligt nytt flat samt vill faktiskt producera alltsammans sta varandra. mi blir osaker av att besta diffus ty. Nar mig tvivlar sam alltsammans odl undrar jag hur det skulle vara att pricka den som sjalv bliv foralska ino spann forsta ogonkastet, odla sasom han blev ino mig.

Skad det finns likva ick en del av ja som vill offra det har, samt vi kampar sa span. Skad det kanns saso att det befinner si mig sasom befinner sig anledningen at hursa vi inte kommer vi det har..

Jag ingen anin vad jag forvantar undertecknad att fa for genmale av ni, jag forstar att er inte kan besluta hurdan sjalv kanner och sa. Men mi behover blott erhalla hora en annans synpunkt. Jag behover tilltal e om det har och forsoka reda ut mina emotione, forut just nu ar mig totalt bortkommen..

Ungdomsinformatorerna Liselott samt Sanna svarar

Hoppsa va massa tankar din forfragan vacker, ska betrakta forsavit vi minns att skriva up do allihopa:). Andock detaljerad som n skriver odla kan vi ju vet e nagot forsavit hurdan ni borde gora, sta det finns ingen precis enastaende manua nar det galler karlek samt alla fungerar, tanker samt kanner vi olika. Skada vi har last nago oskadd bit och inneha nago fullstandig andel erfarenhet att prova plocka fa bistand, rad, teorier och forklaringar ur. Beskada, ett blaffig Sanning i karlekslivet, enligt oss, befinner si att ingen fods sasom expert villig karlek samt villig att befinna inom nagon samband. Det ar nagot vi plikt lara oss, nagot vi allihopa ar novis kungen inom inledningen sam ingen av oss nagonsin blir fullard i. Det har befinner si viktigt att minnas, forut det befinner si sa himla flyktig att begara perfektion fran bade sig personligen samt partnern. Vi har alla nagon fotografi i vara huvuden forsavitt hurda forhallandet borde rulla samt hurdan karleken bo kannas, odl da blir ju va imperfektion, va felaktigt, en minus och nagon avsaknad. Stravar man postumt 100% fullkomlighet, odla forstoras samt forstor varje “problem” herre inneha.

Betrakta, det befinner si fa odl vi tolkar framst hans hopp forsavit att du skulle tillverka fallit pladask for honom pa rak arm fran inledningen (och foljaktligen valt honom genast, ej strulat tillsammans andra nar han allareda kommit in i ditt liv). Ar det manne odl att hans personliga forestallning ifall karlek ar att saken da inte ar “akta” ifall saken dar inte befinner sig ganska fran ett ogonkastet? Att herre borde “bara ty kunn att han befinner sig den ratte”? Men karlek befinner si inte saso inom nagon romantisk lustspe, karlek behover ingalund borja a ett ogonkastet, saken da behover ingalunda vara spikrak sam latt och skotsam. Saken dar blir ej mindre riktigt trots den ick befinner si felfri. Saken dar blir icke mindre ingaende for att saken da borjade sakt samt ryckigt, krokigt och osakert. Karlek befinner si raddig och ofullkomlig och fullproppad bruten brister, besvikelser, ouppfyllda fantasier – precis sasom vi personer befinner sig. Karlek befinner sig lika mansklig som vi personer ar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *